Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Chcete už miminko?
Snažíte se o miminko víc než půl roku, ale dvě čárky nikde?
Objednejte se k nám na bezplatnou konzultaci.

Spermiogram

Snažíte se rozšířit rodinu, ale stále se to nedaří?

Znáte kondici svého reprodukčního zdraví?

Pomocí online rezervačního systému se k nám objednejte na jednoduché vyšetření spermiogramu, které může odhalit jednu z možných příčin.
Skrze online systém si můžete zvolit preferovaný termín a čas objednání během krátké chvíle.

Co je důležité vědět před samotným objednáním?

  • PŘED VYŠETŘENÍM: je nutná 3denní pohlavní abstinence – naopak pohlavní zdrženlivost delší než 1 týden není pro vyšetření vhodná, protože by mohlo dojít ke zkreslení výsledku.
  • ODBĚR: odběr spermatu probíhá prostřednictvím masturbace standardně v odběrové místnosti na naší klinice (3.patro), kde budete mít naprosté soukromí*
    *po předchozí dohodě s pracovníky kliniky může být vyšetřeno i sperma, které nebylo odebráno na naší klinice (ale například z pohodlí domova), pokud budou splněny předem stanovené podmínky (klient si nejdříve vyzvedne na klinice sterilně zabalenou nádobku, nádobka bude vybavena identifikačními údaji a vzorek bude na kliniku doručen do jedné hodiny od odběru v předem dohodnutém termínu)
  • PLATBA: Protože vyšetření není hrazeno z veřejného zdravotního pojištění, platbu za vyšetření ve výši 950 Kč můžete uhradit kartou nebo v hotovosti na recepci embryologie (3.patro). V případě, že máte na tento druh vyšetření žádanku od lékaře, na recepci uhradíte částku 450 Kč.
  • VÝSLEDEK: Výsledek spermiogramu obdržíte cca do hodiny a půl po odevzdání vzorku. V případě zájmu je možné výsledek konzultovat s lékařem naší kliniky a domluvit se na dalším postupu testování/léčby.

Online objednání:

Noví pacienti

popis

  • 1. Nové pacienty (a pacienty bez uloženého e-mailu v naší databázi) prosíme nejprve o kliknutí na spodní odkaz "OBJEDNÁNÍ BEZ PŘIHLÁŠENÍ".
  • 2. V objednávacím systému si vyberete vyhovující termín a vyplníte několik základních údajů. Po odeslání požadavku dojde k objednání termínu.
  • OPĚTOVNÉ PŘIHLÁŠENÍ: Při každém dalším vstupu zadáváte svůj email a zvolené heslo rovnou do přihlašovací obrazovky.

OBJEDNÁNÍ BEZ PŘIHLÁŠENÍ


Stávající pacienti

popis

  • 1. Po kliku na "OBJEDNÁNÍ S PŘIHLÁŠENÍM" zvolíte možnost „nová registrace nebo zapomenuté heslo“.
  • 2. Následně vyplníte email (ten, který máte vyplněný v naší kartě) a kliknete na pole „Registrovat“.
  • 3. Heslo si poté zvolíte dle osobních preferencí. Tímto krokem jsou vytvořeny trvalé přihlašovací údaje.
  • 4. V objednávacím systému si vyberete vyhovující termín. Po odeslání požadavku dojde k objednání termínu.

OBJEDNÁNÍ S PŘIHLÁŠENÍM


Další benefity přihlášení:

  • Přehled termínů objednávek – můžete sledovat přehled termínů vašich budoucích návštěv v ordinaci
  • Smazání či přeobjednání termínu – vámi zadanou objednávku si můžete pohodlně smazat či přeobjednat
  • Zaslání zprávy – informace k probíhající léčbě nebo dotazu lékaři, omluvy z plánované návštěvy
  • Můžete sledovat způsob vyřízení vašich požadavků, o vyřízení budete informováni emailem


Jak zlepšit spermiogram i svůj zdravotní stav?


V případě, že vyšetření spermiogramu prokázalo zhoršenou kvalitu spermatu, řiďte se doporučeními lékaře. Někdy pomůže zmírnit životní tempo, upravit stravovací návyky, přestat kouřit, omezit alkohol a zapojit do života více pohybu. Vyhýbejte se také dalším rizikovým faktorům, mezi které se řadí např. vlivy vedoucí k zahřívání varlat (nošení těsného spodního prádla, práce s notebookem na klíně, časté saunování, horké koupele apod.).

Dalším krokem může být užívání kapslí REPROMAN, které přispívají ke zlepšení kvality ejakulátu ve všech sledovaných parametrech (objem, počet spermií, celková pohyblivost, tvar), protože obsahují řadu složek, které mají prokazatelný pozitivní vliv na jeho kvalitu a kvantitu. Ideální je užívat přípravek delší dobu (6 měsíců), nejlépe až do otěhotnění partnerky.


Více o doplňku stravy



 

Koupit REPROMAN